Business

Det kan være dyrt at købe printerpatroner, men det er der heldigvis en løsning for.

Virksomhed

BilligToner.dk ApS

Adresse

Bellahøjvej 129, 2720 Vanløse

Telefon

70 27 66 66

E-mail

info@billigtoner.dk

Webside

https://www.billigtoner.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. marts

Spar penge på printerpatroner

Der er ikke noget mere irriterende end at løbe tør for printerblæk, når man er ved at udskrive den vigtige jobansøgning eller alle invitationerne til den runde fødselsdag. Heldigvis er udvalget af billigt blæk stort på internettet - og så slipper du også for at trave byen rundt for at finde den rette patron til din blækprinter.

Før du køber

Hvis du skal finde en ny printerpatron til din blækprinter, også kaldet en Inkjet, skal du først have styr på mærket af din printer - det kan for eksempel være HP, Canon eller Brother, der er tre af de mest populære brands i Danmark. Herefter skal du undersøge, hvilken serie, printeren stammer fra samt hvilken model. Sådan finder du en blækpatron, der passer til lige præcis din printer.

Printerpatroner fås med sort blæk eller i farve (cyan, magenta, gul) - hvad du skal vælge, afhænger helt af dit behov. Vil du gerne printe for eksempel feriefotos eller brochurer med billedmateriale, kan det være en fordel at investere i farvepatroner til din printer. Ved farvet blæk er det muligt at købe både en samlet pakke, hvor alle farverne er samlet, eller særskilte patroner, der hver indeholder én farve.

Køb online og spar penge

Du kan let og bekvemt bestille en ny printerpatron hjemme fra sofahjørnet, når du først har gjort dig det klart, hvad det er for en patron, du har behov for - og så er der også mulighed for at få patronen leveret til døren.

På nettet kan du købe blæk til stort set alle printermærker og -modeller til særdeles konkurrencedygtige priser. De væsentligt lavere online-priser skyldes, at mange webshops sælger de såkaldt kompatible printerpatroner, der ikke er fremstillet af printerproducenten selv, men derimod af en tredje producent. De kompatible printerpatroner er dog stadig skræddersyet til din printer, og kvaliteten er den samme høje som altid.