Business

Det er vigtigt med lagerplads til din virksomhed.

Virksomhed

Boxit

Telefon

86 36 37 00

E-mail

aarhus@boxit.dk

Webside

https://www.boxit.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. juni

Mangler du lagerplads til din virksomhed?

Som virksomhedsejer ved du, at en optimal lagerbeholdning er nødvendig, både for at sikre den bedste service og korteste leveringstid til dine kunder, samtidig med et økonomisk perspektiv, der sikrer at du har det antal varer på lager, som du kan omsætte. Det er en fin balance mellem for meget og for lidt – men noget helt essentielt er at sikre, at man overhovedet har pladsen til rådighed.

Både hvis du står akut og mangler lagerplads, eller hvis du har brug for ekstra opbevaring, kan du undersøge muligheden for at opbevare din virksomheds ting på et lagerhotel. Lagerhotellet hos BOXIT giver fleksible lagermuligheder, så du kan finde en løsning, der passer til netop din virksomheds behov.

Vælg et fleksibelt lager

Et lagerhotel giver mulighed for at have et eksternt lager tilknyttet sin virksomhed, og netop mulighederne og fordelene ved et lagerhotel er mange. Du kan nemt og hurtigt skifte mellem ’hotellerne’, så dit lagerdepot passer til den mængde at ting, som du har behov for at opbevare. På den måde slipper du for en masse unødig plads og kan derved spare penge. Ligeledes kan du øge lagerpladsen, hvis du pludselig får behov for at opbevare din virksomheds interiør på grund af flytning eller andet, eller hvis du får en større beholdning af varer hjem, eksempelvis på grund af højtider som for eksempel julen, som skal opbevares,.

Ved at leje dig ind i et lagerhotel har du altså en stor fleksibilitet og mulighed for løbende at tilkøbe et større eller mindre depotrum, og du kan derved spare penge.

Hvad kan lagerhotellet bruges til?

Depotrummene tilknyttet lagerhotellerne fås som nævnt i flere forskellige størrelser. Det betyder, at både større som mindre virksomheder kan leje sig ind. Dette gælder også flere typer af virksomheder, uanset om lagerpladsen skal bruges til opbevaring af tunge mapper, eller om det er til opbevaring af værktøj og mindre maskiner.