Business

Det bliver mere og mere populært at flytte væk fra de store byer som København, Aarhus og Odense og i stedet rykke til mindre byer.

Virksomhed

Motion-online.dk

Webside

https://www.motion-online.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 14. august

Livet med en lejebolig i Pandrup

Ikke nok med, at huslejen er billigere uden for storbyerne, så er der også nogle helt unikke muligheder ved at bo til leje i en by som Pandrup.

Livet i Pandrup

Drømmer du om at bo i Nordjylland? Det nordlige Danmark byder på skøn natur, du ikke finder mange andre steder i landet, og samtidigt er der et væld af mindre byer, der har rigeligt med huse og lejligheder ledige. Der er mange boliger til leje i Pandrup. Her bor der knapt 3000 mennesker. Fordelen ved at bo i et mindre lokalsamfund er, at sammenholdet er fantastisk. Det er som tilflytter nemt og hurtigt at få sig et netværk.

Hvis du drømmer om at flytte til Pandrup, kan du blandt andet hurtigt møde nye mennesker gennem de lokale foreninger og sportsklubber.

Selvom Pandrup er en lille by, er der en hel del specialbutikker i byen. Du finder selvfølgelig også supermarked og bager. Hvis du har børn, eller drømmer om at få det, har Pandrup både vuggestuer, børnehaver og folkeskoler. Der er heller ikke langt til eksempelvis Aalborg, hvis du trænger til at se noget andet.

Det populære sommerhusområde Blokhus er ligeledes i tæt afstand til Pandrup. Det giver lejlighed til at nyde den smukke natur og de flotte klitter, som findes langs kysten.

Ønsk dig den perfekte indflyttergave

Når man flytter ind i en ny bolig, uanset om det er med køb eller med leje, så får man ofte en indflyttergave. Det kan enten være familie eller venner, der giver sådan en gave.

Der er ikke nødvendigvis en facitliste for indflyttergaver. Traditionen siger, man kan give penge, så de nye beboere ikke mangler penge. Mange giver også en husfred, en tæt plante, der skal sikre freden i huset. Det gives ofte til par, der flytter sammen første gang. Hvis du er så heldig, at du med indflyt i din nye lejebolig i Pandrup kan ønske dig en indflyttergave, kan du finde inspiration til gaver på internettet.

Du kan blandt andet kigge på lister over gaveideer til fødselsdage, jubilæer eller bryllupper. Se mere på denne side. Afhængigt af om det er første gang du flytter, eller du tidligere har boet til leje et andet sted, kan du ønske dig nødvendige ting til hjemmet. Det kan eksempelvis være en blender, en støvsuger eller en pynteting.