Business

Overvejer du på tidspunkt at investere i en biopejs, er det sandsynligt, at du kommer forbi biopejs-eksperten.dk. Denne side er udviklet af iværksætterduoen Jesper Nørskov Jensen og Casper Schou, og de satser stærkt på, at hjemmesiden bliver den førende videnskilde i denne niche.

Virksomhed

Biopejs-eksperten.dk

Adresse

Jyllandsgade 59, 2. tv, 6700 Esbjerg

Telefon

60 18 69 95

E-mail

info@biopejs-eksperten.dk

Webside

https://biopejs-eksperten.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 20. marts

Iværksættere vil skabe den førende online videnskilde om biopejse

Købsrejsen for mennesker har ændret sig markant siden fremkomsten af internettet. Den er blevet længere, og vi mennesker er blevet grundigere i vores research af produkter, inden vi vælger at købe disse.

Førhen opsøgte vi viden om produkter i fysiske butikker. Eksperterne var ekspedienterne. Dette finder stadigvæk sted, men der er dog sket et ganske stort skred på området. Vi er oftere begyndt selv at opsøge den viden, vi har brug for, og dette foregår hjemme i kontorstolen på det store internet.

Mange mennesker bruger et utal af timer på at læse forskellige anmeldelser af produkter samt på at undersøge, hvor produkterne, de er interesserede i, er billigst.

Jo dyrere et produkt er, desto længere er købsrejsen som regel. Derfor kan købsrejsen for en biopejs være rigtig, rigtig lang. En sådan pejs kan nemlig let koste over 50.000 kroner, hvis man vil have det ypperste på markedet. Det er dog et produkt med en bred spændvidde, når det kommer til pris. De billigste biopejse koster nemlig under 1.000 kroner, så der er bestemt også biopejse til dem på SU-budget.

Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou stiftede for nyligt biopejs-eksperten.dk, og de håber, at deres hjemmeside kan blive den førende destination for danskerne, når de skal erhverve sig viden om biopejse.

”Vi ved, at en biopejs typisk er en stor investering. Derfor vil man som forbruger meget gerne klædes på med nyttig viden, og dette er faktisk sidens primære formål. Den skal vejlede efter bedste evne, så folk ikke køber katten i sækken,” fortæller Jesper Nørskov Jensen.

Solid erfaring med at bygge hjemmesider

Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou driver foruden biopejs-eksperten.dk en række andre hjemmesider, blandt andet driver de en af Danmarks førende sider om dating.

De frygter på ingen måde at gabe over for mange forskellige nicher, når de søsætter nye hjemmesideprojekter. Det bliver nemlig ikke uoverskueligt for dem, forsikrer de. De kan, ifølge dem selv, sagtens skille siderne fra hinanden. I stedet ser de det blot som en styrke, at de driver forskellige sider.

”Arbejdet med de andre sider har givet os erfaring med og viden om at skabe content og bygge hjemmesider, og det kan i vores hoveder kun være en fordel. For selvom vores andre sider beskæftiger sig med helt andre ting end biopejse, har vi lært en masse generelt, som ikke er afhængigt af niche. Denne generelle viden nyder vi stor glæde af lige nu. Den bidrager til, at vi hele tiden ved, hvor vi skal hen, og hvad vi skal gøre for at forbedre biopejs-eksperten.dk,” fortæller Jesper Nørskov Jensen.

Siden er godt på vej til at forløse dens mål trods dens unge alder

Selvom biopejs-eksperten.dk endnu er så ung, at den knapt burde kunne kravle, tager den sig ud som en komplet side ved første øjekast. Jesper og Casper hævder dog, at det sidste punktum endnu ikke er sat.

”Man bliver aldrig helt færdig med en side som biopejs-eksperten.dk. Aktualitet er nemlig uhyre vigtigt for en sådan side, hvis den skal være den allerbedste. Sker der nye ting inden for biopejse, skal vi som nogle af de første afdække det. Det er vi meget opmærksomme på. Derudover er vi opmærksomme på, at folk elsker at spare penge. Derfor er planen at tilføje prissammenlignere til flere af landingssiderne inden alt for længe,” afslutter Jesper Nørskov Jensen.