Business

Når man skal have gjort drøm til virkelighed, så kan det godt være svært at komme ordentligt i gang med processen.

Virksomhed

FC Beton

Adresse

Nibevej 151, 9200 Aalborg SV

Telefon

98 34 34 11

E-mail

salg@fc-beton.dk

Webside

https://www.fc-beton.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 8. juli

Find den rigtige flise til netop dit haveprojekt

For hvad skal man tænke på? Hvad er det vigtigt at huske, og hvad bør man være opmærksom på? Hvis din drøm er at få lavet en flot haveterrasse, indkørsel eller havesti, så kan du med fordel tænke grundigt over valget af fliser til dit projekt. Du har nemlig mange valgmuligheder, og de forskellige fliser er hver især gode til forskellige ting. Nedenfor får du flere gode råd til valg af fliser.

Skridsikre fliser kan med fordel anvendes i indkørslen

Skal man have lavet en indkørsel, så kan man vælge at benytte sig af beton- eller indkørselsfliser. Fliser til indkørslen kan komme i mange størrelser, og det kommer til dels an på dine design- og funktionskrav. Du har nemlig mulighed for at lægge en indkørsel med brosten eller større fliser, alt efter behov. Du har også mulighed for at bestille skridsikre fliser, så du kan være sikker på, at både du og bilen står sikkert på fliserne året rundt - også når temperaturen falder. Skridsikre fliser anvendes også fint til kørestolsramper eller andre lignende situationer.

Små fliser giver større muligheder for specielle designs

Skal du have lavet en flot terrasse eller havesti, så kan du med fordel benytte små fliser. De små fliser giver større muligheder for at lægge et mere specielt design eller mønster. Du kan sågar kombinere små fliser med større terrassefliser for at kreere et unikt mønster til din terrasse eller sti. De mange forskellige typer fliser kan fås i forskellige farver, som oftest de mørkere toner, og de kan skæres til efter behov. Du bør dog altid tage en fagekspert med på råd, så du kan blive meget klogere på, hvilke fliser du kan bruge til dit projekt, og på samme tid få en masse gode råd med på vejen.