Business

Visse emner i din virksomhed kan muligvis løftes af dine medarbejdere, men dette er naturligvis hårdt for ryggen og kan forårsage arbejdsskader.

Virksomhed

Alvac Industry

Adresse

Nybovej 33, 7500 Holstebro

Telefon

+45 97 81 03 04

E-mail

sales@alvac-industry.com

Webside

https://alvac-industry.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 27. marts

Få løftet tunge emner med vakuumløfter

Løfteudstyr er derfor essentielt, hvis I vil undgå dette. Der er dog emner, der kan være så tunge, at de er umulige at løfte for mennesker. Står din virksomhed og mangler løfteudstyr til at løfte jeres tungeste emner? Hvis svaret er ja, så kan I med god grund overveje en vakuumløfter.

Hvorfor en vakuumløfter?

Der er mange forskellige typer af løfteudstyr. Som udgangspunkt er alle disse typer et godt alternativ til menneskekraft. På denne måde undgår dine medarbejdere at få vrid eller smerter, når de løfter. Er emnerne i din virksomhed tungere, end hvad manuelt arbejde kan klare, er det et godt valg med en vakuumløfter. Disse findes i mange forskellige størrelser, og nogen vakuumløftere har en ekstrem høj løftekapacitet.

Vakuumløftere fungerer super godt, når uhåndterbare emner skal løftes. Vakuumløftere løfter nemlig emnerne hurtigt og skånsomt uden risiko for at blive beskadiget.

Værd at vide om vakuumløftere og vakuumåg

Overvej hvor tunge emnerne er, som din virksomhed skal have løftet. Hvis jeres emner er enormt tunge, såsom møllevinger, så er en vakuumløfter et rigtig godt bud. En vakuumløfter suger sig fast til et givent emne ved hjælp af undertryk som skabes af en motor, der enten kører på strøm, benzin eller hydraulik. På denne måde er det langt nemmere at løfte og håndtere emner.

Man vil så benytte sig af en løfteslange eller en taljer, der er monteret på en svingkran, traverskran eller gaffeltruck. Skal I have løftet emner med et stort areal, er det en god idé at anvende et vakuumåg, så I undgår at nedbøje emnet. Vakuumåg findes så kraftige, at de kan løfte emner op til 20 ton. Ønsker du at vide mere om vakuumløftere, kan du klikke her.