Business

I dag tør flere og flere danskere bevæge sig ud på boligmarkedet, og det er en positiv fremgang.

Virksomhed

AUBO køkken & bad

Adresse

Vævervej 19-23, 7490 Aulum

Telefon

97 47 35 00

E-mail

aubo@aubo.dk

Webside

https://www.aubo.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 4. juli

Disse rum kan nemt forbedres med små ændringer

Der er mange, der ønsker at eje sit hus, da det giver en masse fordele og mere tryghed. Derudover kan man også selv bestemme over, hvordan huset skal se ud, men det betyder også, at man selv skal renovere, hvis man vil det. Mangler I penge til en stor renovering, men ønsker I stadig at ændre på huset, så I bliver mere tilfredse, så kan I herunder få inspiration til, hvordan I nemt kan forbedre nogle af husets rum med små ændringer.

Ny maling på væggene kan gøre en stor forskel

Der kan gå mange år imellem, at man får malet væggene, og det vil man på et tidspunkt kunne se. Solen er med til, at farven falmer, mens møbler og tæpper også kan påvirke farven på malingen med tiden. Er I flyttet ind i jeres nye hus, kan I med fordel male væggene med ny maling. Eventuelt kan I prøve kræfter af med andre farver end hvid, hvis I ønsker at huset skal have et anderledes look. Er alle vægge for stor en mundfuld, kan I nøjes med blot at male én væg i hvert rum en anden farve – på den måde får I skabt nogle kontraster, som kun gør huset sjovere at bo i.

Nye skabe på badeværelset kan give mere opbevaringsplads og et mere moderne look

Har I købt et hus af ældre dato, så vil badeværelset helt sikkert have en anden stil, end hvad I foretrækker. At skulle renovere sit badeværelse kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse, men man kan dog lave en mærkbar og positiv ændring med små forbedringer. Mangler i opbevaringsplads på badeværelset, kan I med fordel investere i nye skabe. På den måde kan I billigt og nemt få mere skabsplads og et mere moderne look på badeværelset. På sigt kan I spare op til en fuld renovering, men i første omgang kan nye skabe være nok.

Nye låger i køkkenet kan give køkkenet en ny stemning

Køkkenet er også et rum, man bruger meget, og derfor vil de fleste også gerne have, at det er indbydende og rart at være i. Er jeres køkken også af ældre dato, kan man have lyst til at rive det hele ned for at bygge et nyt køkken op, men det kan ligesom et nyt badeværelse også være en dyr investering. Hvis I ønsker at give køkkenet en ny stemning med få ændringer, så kan nye skabslåger gøre en stor forskel. Er jeres køkken eksempelvis træfarvet, kan låger i hvid eller grå give køkkenet et moderne og mere lyst look.

Der er altså mange ting, som I kan gøre for at få jeres hus til at se nyere ud, uden at det behøver at koste jer mange tusinde kroner. Klik ind på ovenstående link for at få inspiration til jeres badeværelse og for at blive klogere på hvilke muligheder der er.