Business

Et Decra ståltag byder på flere forskellige fordele, og så er du sikret et tag af kvalitet.

Virksomhed

Dansk Tagbyg ApS

Adresse

Nørregade 25 d, 8464 Galten

Telefon

28 68 74 50

E-mail

kontakt@dansktagbyg.dk

Webside

https://www.dansktagbyg.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. december

Derfor skal du vælge Decra ståltag til boligen

Hvad enten du skal have renoveret eller skiftet taget, eller om du skal have ny bolig og endnu ikke har valgt tag, så kan du med fordel overveje at få lagt et Decra ståltag. Decra ståltag har nemlig mange fordele, og det er blevet et af de mere populære valg af tage nu om dage.

Decra ståltag – et populært og holdbart valg

Hvorfor vælge et Decra tag? Jo, det er faktisk meget simpelt; taget har nemlig rigtig mange fordele og færre ulemper, så det er en god investering til din bolig. Ståltage er generelt en solid løsning til næsten enhver bolig. De kan nemlig monteres forholdsvis hurtigt, og dette gør det utroligt billige at få lagt. Ståltage er blandt de billigste typer tag, og de har utrolig god holdbarhed og levetid. Decra ståltage er et godt eksempel på dette, for de er nemlig bygget op omkring en stærk stålkerne og bestrøet med granulat, der gør tagpladerne utroligt holdbare.

Derudover kræver det ikke meget vedligehold, og du kan derfor bruge tiden andetsteds. Du bør dog være opmærksom på, at ståltage kræver et undertag, hvis du vil slippe for fugt. Du kan også få lagt en absorberende belægning på indersiden af taget.

Hvad skal man være opmærksom på, når man skifter tag?

Men hvornår bør man så overveje at skifte taget? Der kan være flere tegn at reagere på, men som oftest kan du være sikker på, at det er en god idé at skifte taget, hvis du oplever kondens og fugtskader på loftet. Det kan sagtens skyldes et utæt tag, og hvad enten det er grundet skader eller udløbsdato for taget, så bør du få det skiftet.

Derudover kan et utæt tag være med til at skade selve tagkonstruktionen, og sker dette, kan du godt forberede dig på et større byggeprojekt – og det kan koste dig dyrt!