Business

Det kan være svært at finde den rigtige bolig til jer, både når man kigger efter et hus til leje, eller når man ser efter huse, man kan købe.

Virksomhed

Alulock

Adresse

Jættevej 20, 4100 Ringsted

Telefon

70 22 16 00

E-mail

Alulock@Alulock.com

Webside

https://www.alulock.com/da/

Annonce Virksomhedsprofil - 5. august

Byg jeres nye drømme med disse 5 tips

Det kan være en fordel at bygge sit eget hus, selvom det kan lyde som en stor udfordring. Men hvis man virkelig gerne vil have et hus, som lige passer til en selv, og det er et hus, man bruger i mange år, så kan det være det hele værd. Drømmehuset bygger dog ikke sig selv. Huset kan bygges efter 5 steps, og her i denne guide får du de 5 steps, der skal til, for at I får bygget jeres drømmehus.

Mødet med alle idéerne

Når I skal til at bygge jeres drømmehus, så er det første skridt, man kan gå i gang med, er at tage et idemøde, så I samles om de idéer, som I hver især har. Mødet skal give en indikation af hvilke idéer, I har hver især, og hvordan de idéer I får, bliver til et hus i sidste ende. Det er disse idéer, som huset skal bygges ud fra.

Skitseforslaget

Når I har snakket om hvilke idéer, I vil tage videre i forhold til den nye bolig, så er det blevet tid til at konkretisere idéerne, og derfor skal idéerne til huset skitseres. De fælles idéer skal komme til udtryk i den skitse, som I får lavet. Hertil er det godt at have en fagmand med på råd. Det kan være en arkitekt, der kan skitsere selve husprojektet, så det bliver en mere akkurat skitse af huset. I den forbindelse kan arkitekten give idéer til, hvordan jeres idéer kan komme til at fungere helt praktisk og æstetisk.

Godkendelsen fasen

I godkendelsesfasen handler det for jer om at få godkendelser og de rigtige godkendelser, når I skal bygge et hus, så I kan få gang i byggeriet. I den forbindelse kan det være ret så svært at finde ud hvilke tilladelser, man skal have, og hvordan man får udfyldt dem på den rigtige måde. Derfor kan det også være en god ide at have en fagmand indover, som kan hjælpe med råd og vejledning i denne fase, så man ikke ender med at skulle betale diverse bøder for overtrædelse af forskellige forhold i forhold til loven.

Projektet udspecificeres

Når I skal udspecificere projektet, så er den næste periode, at man skal udspecificere projektet for at få en klar indikator over, hvilken tidsplan man går efter. Dertil er det også vigtigt at få en forståelse af, hvad der skal nås at lave i forhold til tidsplanen. Man finder ud af hvilke materialer, der skal bruges, og der beregnes energiforbruget og udarbejdes arbejdsbeskrivelserne og dertil hvor mange etager I bygger huset i. Hvis I bygger et hus i flere plan, så kan det være en god ide at finde en leverandør til byggeprojekter, som lejer lifter ud.

Kontraktfasen

I kontraktfasen kender I til hele planen omkring byggeriet, og hvilke arbejdsopgaver der skal laves. Derfor skal håndværkerne hyres til byggeprojektet, og der skal laves en kontrakt på byggeprojektet, eller så kan I selv bygge huset.

Nu skal der bygges

I byggefasen skal der, som navnet antyder, bygges. Der kan dog godt opstå problemer i denne fase med håndværkerne.

Tak for du læste med. Jeg håber på, at I er blevet inspireret til at bygge eller få bygget jeres drømmehus.