Business

Balloner kan fyldes med en luftart, som blandt andet helium, lattergas eller almindelig ilt.

Virksomhed

Rito

Adresse

Gyrovej 1, 7800 Skive

Telefon

+45 71 99 98 44

E-mail

info@rito.dk

Webside

https://rito.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 22. april

Brug balloner til din næste fest

Balloner kan laves af mange ting som blandt andet latex, gummi fra naturen og neopren. Der findes et uendeligt udvalg af sjove balloner, der er uundværlig, hvis man vil holde den bedste fest - se mere her. De kan findes i alle mulige størrelser, former, farver og sjove motiver. Balloner bliver brugt til festlige begivenheder som pynt og dekoration samt ballonflyvning og medicinske formål.

Balloner til festlige begivenheder er oftest lavet af latex, som er tappet fra et gummitræ. De bliver oftest fyldt op med luft, helium eller vand. Hvis den skal fyldes med luft, kan man gøre det ved at puste luft fra munden og ind i ballonen, men det kan også gøres ved hjælp af en pumpe.

Hvis man fylder ballonen med helium, kan den svæve i cirka en dag. Balloner, der er fyldt med luft, kan holde sin størrelse i op til en uge.

Der er mange muligheder med balloner

En nyere og også dyrere type ballon er folieballoner, som kan holde i længere tid end gummiballoner. De er lavet af en tynd plastikfilm, som er malet med metalmaling. De har en skinnende og spejlende overflade, hvilket også giver et festligt udseende.

Med aflange balloner kan man lave ballonerne om til ballondyr, blomster med mere. De er oftest lavet af gummi, da de kan holde til mere.

Balloner bliver også brugt som borddekorationer ved fester. Den mest sete dekoration lavet af balloner er fem balloner, der er blevet sat sammen som en buket og bliver holdt nede af en vægt eller andet tungt.

Det er ofte også populært at gøre brug af ballonopsendelser i forbindelse med begivenheder i det fri, eksempelvis konfirmation og bryllup. Det kan gøres med de balloner, der er fyldt om med helium. Der skal dog være søgt tilladelse til at må sende ballonerne op.