Bold: Jammerbugt fik en succesoplevelse

Jammerbugt: Der har været flere lavpunkter undervejs, men Jammerbugt FC fik en succesoplevelse at gå på sommerferie med, da det lørdag blev til en 2-1-sejr over allerede oprykkede Kolding IF i den sidste spillerunde i 2. divisions oprykningsspil.

- Det var en god afslutning, hvor vi fik vist vores moral. Mange havde os som outsider til oprykning, og så kunne man godt være faldet sammen, når andre viste sig at være bedre, men i de to sidste kampe har vi trods alt slået Brabrand og et kommende Nordicbet Liga-hold, og det er en god overlevering frem mod næste sæson, mener Jammerbugt FC-træner Bo Zinck.

Med sejren slutter Jammerbugt på en femteplads i oprykningsspillet, men med 12 point op til de oprykningsgivende pladser.

- Jeg ville gerne have været tættere på den oprykning, men vi må også anerkende, at selv om det spillemæssigt har set fint ud i perioder, har vi simpelthen lavet for mange individuelle fejl. Der er ting, jeg er skuffet over, men omvendt er en tredje- og en femteplads de seneste to år godt. Det var trods alt en klub, der var tæt på at rykke ned for tre år siden, siger Bo Zinck, der i vinterpausen forstærkede sit hold med spillere som Allan Høvenhoff, Glenn Rask og Sonny Jakobsen, men de har ikke gjort den ventede forskel.

- Det har de ikke, og det er ikke for at være efter dem. Udover Ahlmann og Zander (Viktor Ahlmann og Zander Hyltoft, red.) er der ikke nogen, der har levet op til det, de kan. Hvis man skal rykke op, skulle alle have spillet en fantomsæson, og det er ikke sket, siger han.

Han må nu sige farvel til målmand Thomas Nielsen, der indstiller karrieren, Lasse Steffensen, der skifter til Vendsyssel FF, hvortil Allan Høvenhoff også vender tilbage efter endt lejeophold, så Jammerbugt FC skal også bruge transfervinduet på at finde forstærkninger.

- Jeg vil tro, at vi skal have fire-fem stykker ind. Mere skal vi ikke have. Vi har brug for kontinuiteten, og jeg synes også, at vi har masser af kvalitet. Derfor skal vi ikke ud og skifte 12 mand, for det bliver vi ikke lykkeligere af, siger Bo Zinck.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...