Team Kite Life fra USA giver for første gang opvisning i Europa

BLOKHUS: Den 15 km lange strand mellem Løkken og Blokhus lægger igen rum til vindaktiviteter til lands til vands ... men mest i luften. Det sker i dagene 8. og 9. juni og fra kl. 10 til kl. 17 begge dage.

- Alle regnbuens farver præsenteres og præger himlen, når den farvestrålende Blokhus-Løkken Wind Festival udfolder sig på stranden mellem Blokhus og Løkken med drageentusiaster og vindentusiaster fra USA, Tyskland, Sverige, Norge og Danmark mødes, fortæller Toppen af Danmark i en pressemeddelelse om sommerens aktiviteter.

Den 15 km lange strand mellem Blokhus og Løkken lægger luftrum til en helt ekstraordinær weekend, hvor stranden bliver fyldt med drageeksperter, entusiaster, børn og voksne, som har én ting til fælles: Den helt særlige følelse, som opstår, når de følger og kontrollerer en farvestrålende drage, der danser ballet mod den blå himmel.

Luft underne dragevingerne

Weekenden byder bl.a. på FRI FLYVNING - hvor gæsterne har mulighed for at flyve med egen drage på festivalområdet, aftenflyvning, store opvisninger, team flyvning og flyvning med kæmpedrager ved festivalområdet. Der bliver også mulighed for sjov i børnehøjde, når der er karameludkast og drager kaster karameller ud fra 10–15 meters højde. Børnene får også mulighed for at være kreative til årets drageworkshop. Her kan de bygge egen drage.

Det bliver en fotogen oplevelse, hvor publikum kan forvente en helt særlig oplevelse. Alle er velkommen til at sætte deres drage op i de afspærrede områder, og arrangørerne håber at der dukker flere klubber op. Der er gratis adgang, og det vil være muligt for publikum selv at deltage ved at medbringe egen drage.

Kiteflyvere fra USA

Quad line drageflyvere kommer helt fra USA. I 2019 er det lykkes os at få John Baressi fra USA til Blokhus sammen med hans Team Kite Life. Han er meget kendt i drageflyvernes verden, dem som flyver med 2-4 linede drager (Quad Line). John Baressi har opnået 31 nationale mesterskaber i sportskite konkurrencer. I det sidste årti har han været leder af 3 verdensrekord forsøg med flerlinede drager. Han og teamet som består ud over John Barresi, af Scott Benz, Eli Russell, Carl Norman, kommer alle 4 til Blokhus i Pinsen den 8.-9. juni 2019 og laver show og team opvisning med drager. Det er første gang de kommer til Europa og laver opvisning.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...