Fjernvarme, genbrug og affaldshåndtering blandt emnerne

JAMMERBUGT: Jammerbugts venskabsbyer i Tyskland og Polen, Stadt Tornesch og Strzelce Krajenskie, besøger kommunen fredag 10. maj og lørdag 11. maj. Temaet for besøget er blandt andet fjernvarme, affaldshåndtering og genbrug.

Dagene byder på et varieret program med arbejdsmøder, besøg på forsyningsvirksomheder og -installationer, kunst- og kulturbesøg og generel videndeling for de fem besøgende fra Tyskland og seks besøgende fra Polen samt repræsentanter fra Jammerbugt Kommunes økonomiudvalg.

Fredag formiddag er der officiel modtagelse på Rådhuset i Aabybro i Byrådssalen, hvor de tre borgmestre holder taler. Herefter går turen til Aabybro Fjernvarmeværk, hvor driftsleder Torben Stenbroen viser rundt. Fredag eftermiddag byder på kig på vindmøllerne i Saltum og senere besøg på Center for Papirkunst i Hune.

Lørdag begynder med besøg på den moderne genbrugsplads i Pandrup, hvor repræsentanter fra Jammerbugt Forsyning fortæller om affaldssortering. Gæsterne vil også opleve genbrugspladsen i aktion i løbet af formiddagen.

Så går turen til kunst- og kulturcenter Tranum Strandgård, inden dagen sluttes af med besøg i Tinghuset i Fjerritslev.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...