Kristian Mortensen klar med mad ud af huset

V. HJERMITSLEV: Der er atter kommet lys i vinduerne på Vester Hjermitslev Kro. Stedet har været lukket siden den forhenværende ejer Carsten Møller drejede nøglen i august 2018.

Efter en tvangsauktion i november, hvor nye ejere er kommet til, har den tidligere Pandrup-dreng Kristian Mortensen lejet sig ind på kroen for at opstarte ”Mortensens Mad”.

- Der er gået meget tid med oprydning, og nu er jeg klar til at lave mad ud af huset, fortæller Kristian Mortensen.

Han er udlært kok og slagter og har blandt andet fået en del af sin uddannelse hos Kaas Slagter & Madbutik og hos Luneborg Kro. Senest har Kristian Mortensen været ansat hos Brønderslev Golfklub.

Fra 1. marts er dørene slået op i Vester Hjermitslev, og det er med mad ud af huset.

- Jeg håber at indgå firmaaftaler med virksomheder i de omkringliggende byer, og derudover bliver der lavet en dagens ret som kan afhentes her, som kold eller varm ret, fortæller Kristian Mortensen.

Til weekenden er der også et tilbud, og til åbningsweekenden var han noget overvældet over de flere hundrede bestillinger, der var på tapas.

- Det er vigtigt at ”mad to go” koster under 60 kroner, siger han.

På sigt skal der arbejdes på, at der igen kan holdes fester på kroen, men det bliver først efter en gennemgribende renovering af den tidligere festsal.

Udenomsarealerne er også ved at få en kærlig hånd, og inden længe kommer der også et stort fint skilt op på den tidligere krobygning med teksten ”Mortensens Mad”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...