Kommer fra stilling som souschef i Løkken

BLOKHUS: Mandag var første arbejdsdag som uddeler for brugsen i Blokhus for Ulrik Troldborg, der tidligere har været uddeler i andre brugsforeninger samt souschef i Løkken.

Han afløser Jesper Pedersen, der efter fire år rejser fra Blokhus for at blive uddeler i Ø. Hornum.

- Det er min hjemby og mit lokalområde, og jeg glæder mig til at drive den lokale brugs og bruge mit lokalkendskab, forklarer Jesper Pedersen.

Han understreger, at han har haft fire gode år i Blokhus.

- Det har virkelig været gode år, og for to år siden fik vi moderniseret butikken. Denne forretning er jo meget sæsonbetonet og derfor helt anderledes end en dagligvarebutik i en storby. Her har vi for alvor travlt, når resten af Danmark holder fri, fortæller Jesper Pedersen.

Til spørgsmålet om han har et godt råd til sin efterfølger, lyder svaret, at det ikke er nødvendigt, da Ulrik Troldborg har masser af erfaring fra og kendskab til branchen.

- Jeg vil drive butikken videre og bygge oven på den gode udvikling, som Jesper Pedersen og de ansatte har skabt her, siger Ulrik Troldborg, der de seneste fem år har været souschef i SuperBrugsen i Løkken.

Han er oprindeligt fra Skagen og uddannet i brugsen på toppen af Danmark, inden han kom til Løkken første gang for 11 år siden for at være souschef. Derefter blev han uddeler på Læsø og i Holstebro.

Fra tiden på Læsø opbyggede han stor erfaring med netop at arbejde i en meget sæsonbetonet butik.

Fritiden bruger Ulrik Troldborg gerne på et slag golf og så på arbejdet, som også er en af hans fritidsinteresser.

- Jeg vil gerne bidrage til Blokhus og involvere mig i det, der sker her, som sommerkoncerten og de mange andre aktiviteter, som de mange frivillige er med til at føre ud i livet, siger den nye uddeler for de knap 30 ansatte.

Og en af de kommende opgaver bliver at ansætte omkring yderligere 20 medarbejdere for at stå rustet til den kommende højsæson.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...