Fast pris på de sidste seks grunde efter budrunden

PANDRUP: De kommunale byggegrunde på Jacobsvej i Pandrup har været i udbud, og tre af de ni udstykninger er solgt.

To familier mødte op ved budrunden 23. oktober på Aabybro Rådhus for se, om de skulle være heldige at få netop den grund, de havde budt på.

Begge gik glade derfra med den byggegrund, de havde udset sig som førsteprioritet, og de kan nu se frem til at blive naboer på Jacobsvej i Pandrup.

- Det er meget positivt, at tre byggegrunde nu er solgt på Jacobsvej i Pandrup. Salget viser, at området er attraktivt at bosætte sig i, og med den kommende skole, står området over for en spændende udvikling, siger borgmester Mogens Gade.

I alt var der fire bud på mellem 359 og 404 kroner per kvadratmeter, og den dyreste grund blev solgt til 706.000 koner, mens den billigste koster 540.000 kroner.

Grundene er beliggende i den sydvestlige del af Pandrup med stiforbindelse mod bymidte og tæt på både idrætsfaciliteter og den planlagte nye skole i Jetsmark.

Størrelsen på grundene ligger mellem 1.321 og 1.747 kvadratmeter.

Kvadratmeterprisen på de resterende seks byggegrunde bliver fastsat i løbet af november, herefter forventes det, at de bliver sat til salg fra december.

Byggemodningen af grundene går i gang snarest, og forventes at være færdig midt i januar, hvorefter bygherrerne kan overtage grundene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...