Sonny Jakobsen vender hjem fra Færøerne

JETSMARK: Jammerbugt FC har indgået en to årig kontrakt med den tidligere divisionstopscorer, Sonny Jakobsen, som dermed vender tilbage til 2. divisionsklubben, hvor karrieren for alvor blev skudt i gang.

Sonny Jakobsen har i mellem tiden spillet i 1. division for Thisted FC og senest bombet mål ind på stribe i færøsk fodbold.

- Først og fremmest er Sonny Jakobsen en notorisk målscorer. Han er hurtig, farlig og har et godt spark. Han er tidligere topscorer i 2. division og det kan han blive igen. Derudover kender han klubben godt, og vi kender hinanden godt, så vi starter fra et godt udgangspunkt, siger cheftræner Bo Zinck.

- Med Sonny Jakobsens ankomst har vi virkelig stor konkurrence i offensiven. Det ser uhyggeligt stærkt ud, og det højner niveauet hos alle, fortæller en glad Bo Zinck og fremhæver, at denne væsentlige forstærkning er lykkedes med opbakning fra nogle af klubbens trofaste støtter.

- Sonny Jakobsen fik sit divisionsgennembrud her i klubben. At vi har formået at hente ham tilbage hertil, siger lidt om hvor langt, vi er nået som klub. I den sammenhæng skal der sendes en stor tak til vores trofaste sponsorer, som har været medvirkende til, at vi er lykkedes med denne fantastiske aftale, forklarer Bo Zinck med særlig henvisning til KN Rengøring, Revisionshuset Tal og Tanker samt Pandrup Grafisk.

Sonny Jakobsen har også gjort sig en del overvejelser omkring sit næste skridt i fodboldkarrieren, og at valget er faldet på Jammerbugt FC, er der flere gode grunde til.

- Efter jeg er begyndt på mit studie igen, skal man få tingene til at passe, og jeg var så heldig, at jeg kunne få tingene til at gå op med Jammerbugt FC. Dertil har det betydet meget i min beslutning, at klubben har fået samlet et stærkt hold, og heldigvis kender jeg og har spillet sammen med en del af spillerne. Og så er Bo Zinck, som jeg kender fra mine første to år i Jammerbugt FC og fra to år i Thisted FC, jo tilbage i klubben, forklarer angriberen, der igen bl.a. skal spille sammen med brormand Nicklas Sørensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...