Spillestedet, Kom og Dans og idrætscentret bag stor fest

JETSMARK: Så skal danseskoene findes frem igen, når der atter bliver afholdt en stor fest i Jetsmark Idrætscenter fredag 22. marts med en fin 3 retters menu og dans.

Spillestedet Blokhus, Kom og Dans, Danmark og Jetsmark Idrætscenter tager initiativet til den festlige begivenhed.

- Fra Spillestedets mange kontakter har vi sammensat et musikprogram med to bands, der med garanti rammer den kræsne gæst, fortæller Jørn Kaae fra spillestedet.

- Vi har fået mange henvendelser for at lave denne fest og der har tidligere været nogle fantastiske fester i Jetsmark Idrætscenter, det vil vi gerne vende tilbage til med dette overdådige overflødighedshorn, siger han og tilføjer, at det også kan være en god julegave idé.

Aftenen starter ud med, Touch Of Shadows, som er inspireret af det legendariske The Shadows med Hank Marvin i forgrunden.

Når man siger The Shadows, siger man også automatisk Cliff Richard. Så den første time bliver en stor hyldest til Cliff Richard & The Shadows.

Hovednavnet bliver Callinaz, som er hentet i Sverige. Det er Sveriges for tiden absolut hotteste dance band med sangerinden Carolina Skaarup i forgrunden. Hun er andet år i træk blevet hædret som bedste dance band sangerinde i Sverige.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...