Alle inviteres til at fejre uhyggens dag med en masse hygge

PANDRUP: Handelslivet i Pandrup og Kaas inviteret torsdag 18. oktober alle, små som store, til en kæmpe halloween-fest i byen.

Den (u)hyggelige dag begynder med en gratis forestilling i Pandrup Kino, som viser animationsfilmen Ulv i Fåreklæder klokken 13, og der er uddeling af billetter fra klokken 11.

Derefter inviteres alle til at deltage i det store optog, som begynder ved Pandrup Plejecenter og slutter ved Torvet. Optoget får deltagelse af Brovst Pigegarde, og i spidsen kører en hestevogn med masser af græskar.

Og netop på Torvet får græskar en central placering, da Pandrup Kaas Handel & Erhverv har sørget for gratis græskar til alle børn, som så kan gå i gang med at udhule og skære dem til uhyggelige ansigter. Dog opfordrer arrangørerne til, at man selv medbringer det nødvendige værktøj.

På Torvet er der også boller samt kakao til børnene og kaffe til de vokse, ligesom Pandrup FDF er tilstede med deres bålfade, så man kan riste skumfiduser og hygge sig ved ilden.

- Vi håber, at rigtig mange møder udklædte op til dette uhyggelige og hyggelige arrangement, og butikkerne kvitterer med slik til de børn, der er klædt ud, fortæller Anders Sølvkær, formand for handels- og erhvervsforeningen.

Den har i år valgt at gøre noget ekstra ud af halloween.

- Vi vil gerne markere dagen yderligere og på en anderledes måde, så vi håber på opbakning og, at mange tage del i det, siger han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...