Løb: 31. august og 1. september er det muligt at deltage i den 24-timers holdaktivitet

Pandrup: 31. august klokken 12.00 til klokken 12.00 1. september skal der for første gang afholdes Stafet for Livet i Pandrup.

Det foregår på Markedspladsen og tilmeldingen er nu åben for, at man kan blive en del af Kræftens Bekæmpelses 24 timers holdaktivitet.

Alle kan stille med et hold med venner, familier, naboer, kollegaer eller kammerater fra ens forening, fortæller Rikke Olssen, der er med til at planlægge løbet.

Man bestemmer selv, hvor stort holdet skal være, og om man vil løbe og gå. Man bestemmer ligeledes selv, om man vil løbe eller gå og hvor længe.

Alle deltagere betaler for at deltage i stafetten, og det koster 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn.

Alle stafetter indledes det en fighterrunde, hvor alle nuværende og tidligere kræftpatienter går den første tur på banen iført gule trøjer.

- Ved at stå frem er fighterne med til at nedbryde nogle tabuer om kræft.

- Vi kender alle sammen nogen, der er ramt eller har været ramt af kræft, og det, at de løber med er med til at give håb til andre kræftpatienter og deres pårørende, fortæller Rikke Olssen.

Man kan melde sig til på: www.stafetforlivet.dk/pandrup.

Når mørket falder på, bliver der tændt lys til støtte for dem, der kæmper mod kræften eller til minde om dem, der er døde af kræft.

Overskuddet fra arrangementet går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...