Per Dam fortsætter i parken foråret ud

FÅRUP: Med Per Dams skifte fra Fårup Sommerland til Sol og Strand Feriehusudlejning per 1. maj er forlystelsesparken nu på udkig efter en ny direktør.

- Vi ville selvfølgelig gerne have haft, at Per Dam var fortsat i Fårup, idet vi er meget tilfredse med de resultater, der er skabt de seneste par år i godt samarbejde med bestyrelsen, ledelsen og hele staben i Fårup. Samtidigt forstår vi, at han har fået et meget spændende tilbud og en mulighed, som han har valgt at sige ja til, siger bestyrelsesformand i Fårup Sommerland, Ole Mølgaard.

- Per Dam er fortsat ved rorpinden i Fårup indtil sæsonens start, og vi skilles i god ro og orden. Fårup har på en række områder udviklet sig meget de seneste par år, både eksternt og på de indre linjer. Vi har en god organisation med en meget dygtig og erfaren ledergruppe, og vi har netop overstået en af de bedste sæsoner i lang tid, så det er et godt og stærkt Fårup og et spændende job, som vi nu skal finde en ny direktør til, så vi ser lyst på fremtiden, siger Ole Mølgaard.

Per Dam taler også rosende om sin snart tidligere arbejdsplads.

- Fårup er noget helt specielt, og parken og det gode hold vil altid betyde rigtig meget hos mig. Jeg har været her over flere omgange, og det stod ikke i kortene, at jeg skulle skifte. Jeg har dog fået en helt unik mulighed for at være med til at føre Sol og Strand ind i fremtiden i de kommende mange år, og den udfordring er simpelthen for interessant og udfordrende til ikke at sige ja til, siger Per Dam.

- Jeg vil indtil forårets komme sammen med det dygtige team her sørge for, at Fårup bliver helt klar til sæson 2019, hvor vi har masser af investeringer og spændende nyheder, siger han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...