Tre projekter vil blive udvalgt blandt indkomne forslag

BLOKHUS: Går din forening med ønske om at renovere en legeplads eller ønsker I at afholde en festival eller et marked, så er der god grund til at søge om at få del i en pulje penge fra Sol og Strand Feriehusudlejnings nye initiativ ”Sol og Strands lokale håndsrækning”. Intet arrangement er for stort eller for småt – og i princippet er det kun fantasien, der sætter grænser.

Tiltaget er søsat for at fremme projekter i lokalområdet, og i år bliver der uddelt i alt 50.000 kroner til tre lokale initiativer, som skal gøre området mere attraktivt at bo og holde ferie i.

Bureauchef hos Sol og Strand i Blokhus, Emil Klastrup, har allerede modtaget en del ansøgninger, men han håber på, at se endnu flere. For der er masser af potentielle og gode projekter, som fortjener en håndsrækning, mener han.

- Vi ved, at der er en masse skønne lokale ildsjæle, som fortjener en håndsrækning til initiativer, som er til glæde og gavn for vores lokalområde. Det glæder mig, at vi nu har fået ”Sol og Strands lokale håndsrækning”, for på den måde kan vi medvirke til at understøtte det lokalområde, som vi i den grad brænder for, siger Emil Klastrup

Alle lokale foreninger kan søge om støtte, og det er muligt at ansøge via hjemmesiden: www.sologstrand.dk/sommerhusejer/haandsraekning.

Ansøgningsfrist er 16. juni, og herefter vil tre projekter blandt alle indkomne forslag blive udvalgt. De tre kandidater offentliggøres 1. juli, og efterfølgende bliver det op til sommerhusejerne i lokalområdet at afgøre, hvordan pengene skal fordeles mellem de tre nominerede projekter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...