50.000 kroner til lokale projekter og arrangementer i Blokhus-området

BLOKHUS: Sol og Strand Feriehusudlejnings lokalkontor i Blokhus vil donere 50.000 kroner til projekter, der kommer lokalområdet til gavn. Enhver forening kan ansøge, og de tre bedste forslag belønnes med et kontantbeløb til realisering af de gode idéer.

Sol og Strand har en stærk tilknytning til lokalområdet i Blokhus, og nu vil feriehusudlejningsfirmaet gerne styrke stedet med en økonomisk håndsrækning til tre lokale initiativer, projekter eller arrangementer, der skal gøre området mere attraktivt at bo og holde ferie i. Det sker under navnet ”Sol og Strands lokale håndsrækning”.

- Tanken er, at pengene skal gavne lokale initiativer, som er til glæde for både fastboende, sommerhusejere og feriegæster, siger regionschef Jonna Kande fra Sol og Strand i Blokhus.

- Vi brænder virkelig for det her område og vil gerne være med til at gøre en forskel lokalt. Det er et dejligt område, vi bor i, og der er mange skønne lokale ildsjæle og suveræne lokale projekter, der fortjener en håndsrækning.

Hos Sol og Strand forestiller man sig, at pengene kan gå til forskønnelse eller istandsættelse af eksisterende fysiske anlæg i lokalområdet såsom legepladser, udsigtspunkter.

Eller det kan måske gå til at booste arrangementer såsom koncerter, festivaler, markeder. I princippet sætter kun fantasien grænser, så længe der er tale om et projekt, der kommer nærområdet til gavn og skaber værdi for både fastboende borgere, sommerhusejere og feriegæster.

Enhver forening kan ansøge om at modtage støtte på Sol og Strand Feriehusudlejnings hjemmeside.

Der er på landsplan afsat 1 million kroner til projekter i Sol og Strands nærområder, og det er målet, at uddelingen skal gentages årligt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...