Årets Leder og Årets Ungleder skal findes

JAMMERBUGT: Kommunen opfordrer til at komme med indstillinger til årets modtagere af priserne Årets Ungleder, Lederprisen og Idrætspriser i 2018 er i gang

Idrætsprisen uddeles til idrætsudøvere (individuelle eller hold) i Jammerbugt Kommune, som i det indeværende år har vundet medaljer ved et godkendt nordjysk-, jysk- eller dansk mesterskab eller et højere rangerende mesterskab eller på anden måde har gjort sig særlig fortjent til en idrætspris.

Årets lederpris tildeles en leder inden for det frivillige børne- og ungdomsarbejde i Jammerbugt Kommune. Prisen tildeles som påskønnelse for stabilt, dygtigt, initiativrigt, forebyggende og helhedsorienteret arbejde.

Jammerbugt Kommune har i samarbejde med DGI Nordjylland og med støtte fra Spar Nord Fonden stiftet prisen "Årets Ungleder".

Med prisen sættes der bl.a. fokus på unglederne som rollemodeller for andre unge, og der skabes opmærksomhed blandt de unge, om det positive i, at virke som leder eller instruktør i en af vores mange foreninger.

Årets Ungleder vil blive valgt mellem de nominerede af en komite bestående af Folkeoplysningsudvalget og en repræsentant fra DGI Nordjylland.

Årets unglederpris tildeles en leder under 18 år, som enten har været særligt engageret i foreningslivet og/eller har vist vilje til at dygtiggøre sig inden for foreningsarbejdet.

Kommunen modtager indstillingerne frem til 18. november.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...