Åbent Hus: Arrangementet er 29. november

Saltum skolebestyrelse, i samarbejde med Liv i by og skole, slår dørene op for at vise, hvor langt håndværkerne er kommet med renoveringen af vores skole, fredag den 29. nov.

Formanden for skolebestyrelsen Liv Riis siger i den forbindelse:

- Vi håber, der kommer rigtige mange nysgerrige borgere. Vi håber også, forældre med helt små børn kommer, så de kan se både vores børnehave og vuggestue. Da vi har to fysiske steder, både i Saltum og Vester Hjermitslev, vil der naturligvis være personale fra begge steder, så man kan få svar på eventuelle spørgsmål.

Hun fortæller videre, at Saltum skole er helt speciel, da det er en udeskole.

- Det skal forstås på den måde, at vi arbejder med skolens fag i konkrete, dagligdags sammenhænge, der styrker fagligheden. Udeskole betyder ikke kun bål, snobrød og våde tæer. Udeskole er en undervisningsmetode, der betyder, at vi får en meningsfuld og varieret undervisning, hvor vi får knyttet teori og praksis tættere. Derfor er vores motto:,, Ud i virkeligheden - ind i fagligheden”.

Liv Riis fortsætter:

- Med et sådan arrangement, vil vi gerne synliggøre både de fysiske rammer og hvad skolens DNA er, nemlig: Alle kender alle, Saltum skole kan bruges helt fra vuggestuen, og indtil du forlader folkeskolen efter 9 klasse. Eller som vi siger med et smil om læben: Fra klapvogn til scooter. Saltum skole ser vi som en aktiv del i vores lokalområde, siger Jane Koller fra styregruppen i liv i by og skole. Det er rigtig vigtigt, at vi alle er med til at understøtter lokal samfundet og dermed styrke skolen. Vi håber, at rigtig mange vil kigge forbi både for at se og høre alt det, Saltum Skole rummer inkl. vores vuggestuer og børnehaver samt SFO. Mange besøgende fremhæver også vores helt fantastiske udeområder rundt om og ved skolen. Der er både friluftshytte, multibane, aktivitetsskrænt, parkourområde, sansehave og nu også skøjtebane.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...