DET SKER: Programmet bliver i disse dage delt ud til foreningens 193 medlemmer

Saltum Pensionistforenings efterårsprogram bliver i disse dage delt ud til foreningens 193 medlemmer, og de kan igen se frem til nogle interessante arrangementer i klublokalerne ved Nols.

Dog er første arrangement en bustur til Naturcenter Fosdalen, hvor naturvejleder Svend Møller Nielsen vil fortælle om naturcentret og tage tilhørerne med på en tur i det smukke naturområde.

17. sept. kommer journalist Frank Jensen forbi og fortæller om en 10.000 km. Lang cykeltur, han har foretaget gennem New Zealand og Australien.

Ved høstfesten den 1. okt. er underholdningen lagt i hænderne på Ole Lindskov med ’Good Old Country Music’. Senere på måneden skal vi høre om Finn Larsens mangeårige arbejde som udstationeret politibetjent på Grønland.

’Lev livet, mens du har det’ er titlen på Anne Marie Hessellunds sprudlende foredrag om livskvalitet og positiv tænkning.

Danmarks dybeste hemmelighed – Regan Vest – er temaet for museumsinspektør Ulla Egeskovs foredrag om det omfattende bunkeranlæg Rold Skov, der skulle huse regering og kongehus i tilfælde af en atomkrig.

- Traditionen tro slutter efterårsaktiviteterne af med to julearrangementer en julefrokost, hvor Gertrud kommer og underholder med musik og fællessang og en sæsonafslutning med æbleskiver, glögg og bankospil, og hvor vi får besøg af sognepræst Kristian Skjoldager, fortæller Helge Nielsen fra foreningen og fortsætter.

- Bestyrelsen opfordrer såvel gamle- som nye medlemmer til at slutte op om arrangementerne og nyde samværet omkring kaffebordet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...