Attraktivt område nær skole, natur og sportsplads udstykkes

SALTUM: Jammerbugt Kommune vil lave et nyt boligområde med 15 byggegrunde i Saltum.

- Vi har en plan om, at der skal være attraktive byggegrunde alle steder i vores kommune. Og her i Saltum har vi fundet et sted, som ligger tæt på skolen, ud til naturområder og sportspladsen. Der bliver også udsigtsgrunde, så det kan næsten ikke blive bedre, oplyser Jens Chr. Golding (S), formand for teknik- og miljøudvalget.

De nye parcelhusgrunde skal ligge bag Vestergaardsvej, men først skal der laves en ny lokalplan.

Jens Christian Golding er sikker på, at der er brug for de nye grunde i byen - både for at tiltrække nye borgere og holde på dem, der allerede bor i byen, men også for at kunne bevare skolen.

Anni Stonor, der er formand for Saltum Borgerforening, glæder sig over placeringen af de nye grunde.

- Nogen af dem, der bor på Vestergaardsvej, får selvfølgelig taget deres udsigt. Men som borgerforeningen synes vi, det er en super ide. Det bliver nogle lækre grunde tæt på skolen, og børnene skal ikke krydse hovedvejen, siger hun.

Kommunen har allerede et stykke jord beregnet til byggegrunde på Fælledvej i Saltum. De grunde har der dog ikke været efterspørgsel på.

- Det handler nok om, at skolen ligger på den ene side af byen og grundene på den anden. Og vejen gennem Saltum er jo voldsomt trafikeret, fortæller Jens Christian Golding.

Derfor bliver jorden på Fælledvej nu sat til salg til landbrugsjord, mens kommunen køber det nye stykke jord bag Vestergaardsvej.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...