Vintersjov: Skøjtebanen i Blokhus åbner 30. november

Blokhus: Lyden af is under skøjterne. Vind i ansigtet og fart i benene.

Det er ikke uden grund, at skøjtebanen i Blokhus var noget af et tilløbsstykke sidste vinter.

Nu er den snart klar til små og store skøjteløbere igen, og den 30 gange 15 meter store bane vil holde åbent alle dagene fra 30. november til 1. marts 2020.

Åbningen den 30. november vil blive markeret med en særlig åbningsfest, hvor alle er velkomne.

Dagen byder både på taler, skøjteprinsesser og professionelle skøjteløbere fra Aalborg Pirates. Aftenen afsluttes med farverigt Disco on Ice.

Der er gratis adgang på Blokhus Skøjtebane, såfremt du selv medbringer skøjter. Alternativt kan de lejes på timebasis

Programmet, der starter klokken 11.00 har først en åbningstale borgmester Mogens Christen Gade (V), der også er formand for Blokhus Fonden - Den Erhvervsdrivende Fond Strandcenter Blokhus

Klokken 11.15 er der åbningsshow ved skøjteprinsesserne fra Aalborg Skøjteløberklub og klokken 11.30 åbnes skøjtebanen for publikum.

Klokkem 15.00 er der straffeslagskonkurrence, hvor man kan score på en Aalborg Pirates. Der er præmier til dem, der scorer, og aktiviteten er gratis. Man kan selv medbringe skøjter eller leje dem i skøjtehuset.

Endelig er det klokken 15.20 muligt at få taget en selfie med stjernerne fra Aalborg Pirates og er der flere kræfter tilbage, så er der Disco on Ice. Det foregår fra klokken 17.00 til 21.00.

I forbindelse med åbningen vil der hele weekenden være mulighed for at købe juletræer og juledekorationer på torvet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...