Stor fremgang hos Pandrup Skytteforening

PANDRUP: Pandrup Skytteforening, som holder til i kælderen under Jetsmark Idrætscenter, oplever en utrolig vækst med mange nye medlemmer.

- Det kommer ikke bag på mig, at vi næsten har fået 40 nye medlemmer, fortæller bestyrelses medlem af klubben Hans Frandsen.

Skydning udmærker sig blandt andet ved at være en af de få idrætsgrene, hvor hele familien kan deltage, uanset alder og færdighed. Klubben oplever også gode resultater for dem, som deltager i nordjyske - og til Danmarksmesterskaberne.

Pandrup Skytteforening har netop uddelt pokaler til Magnus Beier Clausen, som stillede op i juniorklassen til Nordjysk Mesterskab og til DM.

Ved DM i Vingsted blev der skudt 198/10 Hvilket svarer til en placering inden for de 15 bedste i Danmark og til de Nordjyske mesterskaber blev det til en 6. plads.

Der var også pokal til Mathilde Andersen fra Aabybro, som kun har skudt i 18 måneder. Hun fik pokal for at have skudt over klassekravet på 193 til DM. Hun opnåede 196/4.

- Jeg synes det er spændende at skyde men jeg går også til håndbold, så det er med at prioriterer, fortæller Mathilde Andersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...