AFSTEMNING: PGU er den del af Go'ons konkurrence

PANDRUP: PGU Pandrup er i år en af de indstillede til titlen ”Årets Lokale Forening” – en titel, som Go’on uddeler.

PGU Pandrup favner i dag både gymnastik, fitnesscenter, senioraktiviteter, løbeklub og et væld af events, som er med til at skabe liv og sundhed i vores lokalområde. Den endelige vinder af Årets Lokale Forening kåres af en jury blandt de 20 foreninger med flest stemmer. Juryen vurderer det samlede billede af foreningen – dvs. både antal stemmer, begrundelsen for nomineringen og foreningens rolle i lokalsamfundet. De fem regionale vindere kåres på samme måde blandt top 10 i de respektive regioner.

For at komme i betragtning hos juryen skal der samles stemmer. Men alle foreninger skal have en fair chance – ikke kun de store foreninger med mange medlemmer – hvorfor placeringen baseres på 1) antallet af stemmer (vægtning 50%), men også på 2) antallet af stemmer pr. medlem (vægtning 50%). Af samme grund skal man kunne dokumentere antallet af medlemmer. Har en forening under 25 medlemmer, kan man stadig deltage, men i udregningen af stemmer pr. medlem, runder vi op til 25 medlemmer. De 20 bedst placerede foreninger går derefter videre til bedømmelse af juryen og er samtidig med i kampen om en af ovenstående præmier.

Juryens medlemmer er Sara Slott – Atlet og OL medaljetager, Jan Schouby – Chefredaktør, Aarhus Stiftstidende, Isabella Arendt – Politiker, Jens Aage Skare Nielsen - Formand for Dansk Rugbyforbund og Hanne Lene Haugaard - Bestyrelsesmedlem Landdistrikternes Fællesråd og DGI.

Indstillingen af PGU Pandrup lyder:

- Det er en forening uden grænser! Altid i udvikling med gymnastik, indoorfitness, løb, outdoorfitness og senioraktiviteter. En forening ”fra vugge til krukke” hvor fællesskaberne stortrives. Foreningens mange instruktører og frivillige fortjener et kæmpe skulderklap for deres engagement, dygtighed og kreativitet. Foreningens 1560 medlemmer fortjener også anerkendelse for deres træningslyst og gode humør, som de bringer ind i træningsfællesskaberne. Over året gennemføres mange events lige fra store løb i Gateway Blokhus, nytårsfitness, spinnemarathon, gymnastikopvisninger, åben springhal og gymnastikskole i Jetsmark Idrætscenter til påske- og loppemarked i Ungdomsborgen og seniorgudstjeneste i Jetsmark Kirke.

- Begivenhederne giver de mange deltagere fra nær og fjern ekstra gode oplevelser i fællesskabets, mangfoldigheden og livsglædens tegn. PGU er et aktiv for lokalområdet og samarbejder bredt med andre foreninger, institutioner og Jammerbugt Kommune i gensidig respekt for forskellighed og fælles indstilling til at skabe oplevelser der skaber værdi og udvikling.

Årets Lokale Forening kåres af en jury blandt de 20 foreninger med flest stemmer og vinder 100.000 kroner. De resterende 19 foreninger i top 20 vinder enten 50.000, 15.000, 5.000 eller 2.500 kr. Endelig er der 25.000 kr. til en regional vinder i hver af Danmarks fem regioner, som kåres blandt top 10 i de respektive regioner.

Man kan stemme på PGU Pandrup på hjemmesiden støtdelokale.nu. Afstemningen løber til den 8. november.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...