Trofast indsats for kommunens afdeling for Vej og Park

MOSEBY: Mandag 18. marts kunne Palle Jensen fra Moseby fejre 40 års jubilæum ved kommunens afdeling for Vej og Park.

Avisen mødte Palle Jensen på Nolsvej i Saltum, hvor han er i gang med sætning af kantsten.

- Jeg husker tydeligt min første arbejdsdag, her var jeg en del af et hold som startede udenfor Plejehjemmet i Pandrup med at lave en cykelsti helt ud til Mergelsbæk. Der har været mange gode oplevelser, siger han.

Blandt andet spurgte Jens Ørtoft, Vej- og Parkchef i Jammerbugt Kommune, om Palle Jensen kunne tænke mig at blive pedel på Pandrup Rådhus, da den nuværende pedel skulle have orlov.

- Jeg sagde ja og det blev til 7 og et halvt år år som pedel for den gamle pedel vendte aldrig tilbage, og jeg havde den glæde at være med til at arrangerer Dronning Magrethes besøg. Det er ikke alle som for lov til at rulle den røde løber ud for dronningen, fortæller Palle Jensen med en hjertelig latter.

Den daværende borgmester Flemming Jansen ville lige gå på løberen inden dronningen kom, her fandt han ud af at dronningen kunne falde over kantstenen. Straks blev der sendt bud til Trægården efter mere tæppe tape. Pandrup Kommune skulle ikke i alle medier hvis dronningen faldt over en dum kantsten, som var gemt under en rød løber.

I fritiden går Palle Jensen ikke glip af en god fodboldkamp. Det gælder både de lokale hold og så AaB i superligaen. Palle Jensen har også været en ihærdig fodboldspiller i cirka 40 år.

Jubilæet bliver fejret på materielgården fredag 22. marts, og senere bliver der også en fest for familien.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...