22-årige Michael Jensen tager et skridt op i SuperBrugsen i Pandrup

PANDRUP: Han har efterhånden været i SuperBrugsen i fire år. Først to år som elev, så et år med ansvar for frugt og grønt og per 1. januar blev 22-årige Michael Jensen så forfremmet til souschef i dagligvareforretningen.

Og for Michael Jensen har den nære og daglig kontakt med kunder stor betydning, ligesom han ikke lægger skjul på, at han er en lokal mand med stor glæde over at komme fra og bo i Pandrup.

- Jeg var lige et smut i Aalborg i et år, men flyttede tilbage til Pandrup her i foråret, fortæller han.

Michael Jensen har nemlig købt hus på Brorsonsvej i Pandrup sammen med kæresten Marie-Louise, der læser til folkeskolelærer.

- Jeg har altid været glad for at bo i Pandrup, og her er alt, hvad jeg har brug for, og heldigvis er min kæreste også glad for at bo her, fortæller Michael Jensen.

Han er også yderst tilfreds med sit arbejde, hvor gode læremestre og en ihærdig indsats på blot fire år har gjort ham til souschefen, som skal kunne træde til og afløse uddeleren i alle situationer, når han ikke er til stede.

Derfor kender Michael Jensen også til alle opgaver og funktioner i den store nyligt moderniserede og udvidede forretning.

- Arbejdet giver mig rigtig meget. Den personlige betjening og nære kontakt til kunderne, hvor man også spørger til hinandens ferier og dagligdag, fortæller Michael Jensen.

- Det er vigtigt at give kunderne en god oplevelse. De skal kunne komme og sige, hvis de er utilfredse med en vare, og så finder vi en løsning på det, eller spørge om et godt tilbud på vin, fordi de skal holde en fest forklarer han.

Jobbet tage mange timer, men Michael Jensen er altid glad for at komme afsted til butikken, og der er stadig fritid til renovering af den nye bolig, samvær med familie og venner og selvfølgelig fodbold med vennerne i Hune Boldklub.

Han har ingen planer om at flytte fra byen foreløbig, men et skifte til en ny arbejdsplads kan komme på tale en gang, da han gerne vil have sin egen forretning og være uddeler - og det skal være under Coop.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...