Jule og vinterbesøg i Blokhus skal blive en tradition

BLOKHUS: Når den nye skøjtebane tages i brug i weekenden 10. og 11. november, realiseres endnu et af de tiltag, som erhvervslivet og ildsjæle i Blokhus sætter i søen for at forlænge turist og gæstesæsonen, så Blokhus bliver mere attraktiv året rundt og ikke alene i vintersæsonen.

- Med skøjtebanen prøver vi at fuldende året, så de fire vintermåneder går fra at være moderate til at være gode måneder. Vi servicerer vores gæster og prøver samtidig at trække flere her til, siger Per Kalstrup fra Kalstrup Livsstilshus.

Og netop en skøjtebane går godt i spænd med de vinter- og juleaktiviteter, som Blokhus også vil gøre mere ud af.

- Mange har jo traditioner i forbindelse med jul og vinter, og vi vil gerne gøre det til en tradition, at man skal en tur til Blokhus og løbe på skøjter. Det kommer vores mange cafeer, restauranter og detailhandel også til at nye godt af, siger Per Kalstrup.

Han tilføjer, at Blokhus altid er parat til at forsøge udviklingen.

- Vi er altid med på at gøre noget i Blokhus, og her er altid en kæmpe opbakning fra de mange frivillige i byen. Det er også derfor, at mange af disse tiltag kan lade sig gøre, understreger Per Kalstrup, der sammen med Lars Abildgaard og Peter Dahl har været foregangsmænd for at få skøjtebanen i Blokhus.

Den 25 gange 12,5 meter store skøjtebane indvies af Helle Bach Andreasen (V), formand for kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget, lørdag 10. november klokken 11.

Herefter er der åbningsshow med skøjteprinsesserne fra Aalborg Skøjteløberklub, og derefter kan publikum indtage banen.

Der er også på "Ducks on Ice" og Ice Skating Disco.

Søndag formiddag er der "intro til skøjteløb" for børn og voksne, hvor man kan lære at stå på skøjter.

Om eftermiddagen er Operators Hockey Club inviteret til showkamp på Torvet mod Blokhus Ducks, som er et nyt og hockeyhold med spillere, der alle har en relation til destinationen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...