Politikerne vil forbedre det trafikale flow ved Blokhus og Fårup Sommerland

HUNE: I sommersæsonen kan trafikken omkring Blokhus og omkring Fårup Summerland ofte være tæt pakket.

Men en ny rundkørsel skal hjælpe på det problem.

Rundkørslen skal anlægges øst for Hune/Blokhus-området. Det er slået fast i det budgetforlig, som politikerne i Jammerbugt Kommune har indgået.

Rundkørslen bliver placeret på Vesterhavsvej, og den skal sammenbinde de to let forskudte tilkørselsveje Faarupvej og Kvorupvej.

- Vi har haft et trafikknudepunkt dér i rigtigt mange år, og nu er vi så heldige, at vi har fået afsat penge til at få den her problemstilling løst. Det er et sted, hvor trafikken ofte sander til, så derfor er jeg glad for, at vi har haft mulighed for, at budgettet kan dække det, siger Jens Chr. Golding (S), der er formand for teknik- og miljøudvalget i Jammerbugt Kommune.

- Jeg tror, at det giver en stor afhjælpning af trafikken - specielt i spidsbelastningstiderne. Det vil aflaste både, når man skal til Blokhus, og når man skal til Fårup Sommerland. Og så vil det også give en større sikkerhed for de cyklister, der skal krydse vejen, så jeg er sikker på, at den her rundkørsel vil kunne løse mange forskellige problemstillinger.

På budgettet er der over to år afsat 3,5 millioner kroner til projektet. Jens Chr. Golding regner med, at rundkørslen vil være klar til brug i sommeren 2020.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...