John Andersen har fundet en ny frontfigur

HUNE/BLOKHUS: Den 67-årige ejendomsinvestor John Andersen overdrager ledelsen af Kulturhuset og Skulpturparken i Blokhus til 51-årige Palle Jensen.

John Andersen har efter et travlt og spændende arbejdsliv valgt at trække sig fra den daglige drift af kulturhuset og skulpturparken.

Han har haft afgørende betydning for den positive udvikling, der er sket i lokalområdet. I 2011 erhvervede han sig en række markante erhvervsejendomme i Blokhus. Blot to år senere købte han den daværende Hune Friskole, som i dag fremstår som en markant og populær turistattraktion med blandt andet sandskulpturfestival, skulpturpark og et imponerende juleshow.

- Det har været en spændende udfordring at udvikle Kulturhuset og Skulpturparken til det sted, det er i dag, men jeg fylder 68 år, og nu ønsker jeg at få mere tid til familien og til at opleve verden, siger John Andersen.

Det bliver Palle Jensen fra Blokhus, der skal udfylde rollen efter John Andersen.

Han tiltræder 1. maj og kommer med en solid baggrund fra Fårup Sommerland, hvor han de seneste 30 år har bestridt forskellige funktioner lige fra håndværksmæssige opgaver og parkledelse til drift og salg.

Og han føler sig overbevidst om, at de mange års erfaring, han har med sig fra jobbet i Fårup Sommerland, vil blive en fordel i stillingen som direktør og chef for driften af hele komplekset.

- Det bliver en spændende udfordring at følge op på det arbejde, som John Andersen har igangsat, og jeg glæder mig til opgaven. Jeg har stor respekt for, hvordan det er lykkedes John at forvandle en gammel skole til en spændende turistattraktion, som trækker gæster fra hele landet, siger Palle Jensen.

Kulturhuset og Skulpturparken havde sidste år besøg af flere end 140.000 gæster.

- Jeg har en ambition om, at endnu flere skal besøge stedet og få en unik oplevelse, hvad enten de kommer for at besøge parken eller som gæst i restauranten, siger han. -tin

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...