Midtbanespilleren bliver i Jammerbugt FC i også 2019

JAMMERBUGT: Jammerbugt FC fortsætter med at forlænge kontrakter i spillertruppen. Således er det nu Michael Stokbro, som har sagt ja til at blive i 2, divisionsklubben i også 2019.

- Michael Stokbro er en fantastisk fyr, og er en af de mest dedikerede personer, jeg har mødt som træner. Han er god både på og udenfor banen, men har desværre været ramt af skader denne sæson. Det ser dog heldigvis ud til snart at lysne. Han er en rigtig rigtig god spiller, når han er klar og på sit bedste, og det håber og tror vi på, at Michael snart er igen. Derfor er jeg også stolt og glad for denne forlængelse, siger cheftræner Bo Zinck.

Midtbanespilleren, der også gør det som back, kom til Jammerbugt FC først i 2017.

- Jeg været i Jammerbugt FC i to år nu, og der er en ufattelig fed konkurrence og intensitet op til kampe og i træninger. Atmosfæren omkring kampdagene, tilskuerne og generelt den venlighed, man bliver mødt med af alle omkring klubben, er noget jeg sætter stor pris på. Samtidig er det en klub, hvor jeg ser udviklingspotentiale, både for holdet og for mig selv. Så selvom der sammenlagt er 180 kilometer hver gang, jeg skal til og fra træning og kampe, glæder jeg mig stadig lige meget hver gang, lyder det fra skibsmontøren fra Strandby lige nord for Frederikshavn.

Et skadesplaget 2018 været barske løjer for Michael Stokbro.

- Jeg har desværre været plaget af en del skader, senest flækkede jeg menisken for anden gang. Jeg er lige blevet opereret igen og denne gang virker det til, at operationen er bedre end sidst. For tiden genoptræner jeg knæet to gange dagligt, og i følge fysioterapeuten og lægerne slipper jeg helt for komplikationer. Vinterpausen skal derfor bruges på at opbygge grundformen, så jeg møder ind på samme stadie, som inden skaden, siger han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...