Niels Jørgen Jensen vender tilbage efter ophold hos Lego

FÅRUP: Fårup Sommerland har fundet sin nye direktør, der starter 1. september, og valget er faldet på Niels Jørgen Jensen, som har et indgående kendskab til Fårup og forlystelsesbranchen.

Indtil oktober 2014 var han General Manager i parken og siden har været i LEGO House, hvor han bestrider stillingen som Senior Operations Director.

- Vi er rigtig glade for at kunne præsentere Niels Jørgen Jensen som ny direktør. Han kender Fårup særdeles godt, har et stærkt netværk i branchen, og han har de seneste år fået udvidet sin erfaringsbase betragteligt ved at have været med i lanceringen og driften af LEGO House. Vi er derfor helt trygge ved valget af Niels Jørgen Jensen og sikre på, at han er den rette til at stå i spidsen for Fårup i de kommende år, siger bestyrelsesformand Ole Mølgaard.

Niels Jørgen Jensen er 41 år, uddannet cand.merc. og har mangeårig ledelseserfaring inden for branchen.

Han har både været sæsonansat, personalechef, parkleder og General Manager i Fårup, og siden november 2014 været en central nøglespiller i opbygningen og ledelsen af LEGO House, der ofte anerkendes som én af de mest nyskabende og innovative attraktioner i et globalt attraktionsperspektiv.

Såvel i Danmark som internationalt har Niels Jørgen Jensen et godt netværk i branchen. Privat bor han i Vodskov med Malene, og sammen har de to børn.

. eg glæder mig utrolig meget til at komme tilbage til Fårup. Jeg kender parken særdeles godt, og den har altid betydet meget for mig. Fårup har de seneste år gennemgået en rigtig spændende udvikling, og jeg glæder mig meget til at komme ombord og være med til at videreudvikle Fårup sammen med bestyrelsen og den meget dygtige og dedikerede stab af både faste medarbejdere og sæsonansatte, siger Niels Jørgen Jensen.

Fårups nuværende direktør, Per Dam Jensen, fratræder efter eget valg 30. april, hvorefter han tiltræder som direktør for Sol og Strand Feriehusudlejning. I perioden indtil Niels Jørgen Jensens tiltræden 1. september bliver hovedejer af Fårup Sommerland, Henrik Schnack, registreret som direktør.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...