Kasper Bruun er ny formand i Pandrup Bokseklub, efter Kim Aarestrup har trukket sig

PANDRUP: Lørdag takkede Kim Aarestrup af som formand i Pandrup Bokseklub efter en periode på imponerende 31 år. Dermed har han været formand i den lokale bokseklub, siden Kasper Bruun var ét år gammel.

Lige netop Kasper Bruun hopper fra at være næstformand til at overtage formandsposten fra den person, som han kender så godt. Bruun har nemlig selv haft mange år i klubben.

Mange kender navnet og ansigtet fra hans tid som professionel bokser, hvor han også repræsenterede Pandrup.

- Det er en stor ting. Det har ligget i kortene, at jeg skal tage pladsen, men det var ikke lige nu, troede jeg. Men det blev det så. Så jeg er glad for at give lidt igen til klubben på den her måde, siger han.

Kim Aarestrup ønskede ikke at fortsætte i spidsen for klubben, og dermed skulle der en ny mand ind.

- Det handler bare om at få den post besat og gøre det godt. Det er nogle store sko, som jeg skal udfylde. Han har altid været her, så jeg har set, hvordan han har gjort, og hvordan tingene fungerer. Men der er nogle ting, som jeg lige skal sætte mig ind i, siger Kasper Bruun.

Han mener dog, at et nyt perspektiv fra formanden kan bruges positivt i klubbens fremtid.

- Jeg har måske nogle andre briller end Kim, når jeg har været aktiv. Det kan være, at der kommer noget ud af det, men jeg ved ikke hvad.

- Der skal ellers ikke laves noget som. Jeg er bare indstillet på, at vi fortsat skal være en af Danmarks bedste klubber. Vi har nogle gode, unge boksere på vej op, så det skal vi nok, slår han fast.

Kasper Bruun mener især, at man i Pandrup Bokseklub er gode til at favne bredt.

- Jeg tror, at vi er gode til at tage os af lille Erik, der måske har lidt ekstra på sidebenene og alligevel kunne fokusere på nogle af landets bedste boksere. Vi gør en forskel for de børn, som vi har gående her, og det er dejligt at være med til, siger han.

Pandrup Bokseklub vil snart sætte en dato på afskedsreceptionen for Kim Aarestrup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...