BYGGERI: Teltet til juleudstillerne erstattes af reelle bygninger, der skal gøre Magisk Jul mere attraktivt i Hune

HUNE: Magisk Jul i Kulturhuset og Skulpturparken Blokhus har de seneste år været et populært tilløbsstykke. Til dette års julemarked og lysshow bliver det så med bedre faciliteter.

I skrivende stund bygges der nemlig faste bygninger i stedet for det telt, som tidligere har huset de forskellige juleudstillere.

- Vi har byggeriet af den nye markedsplads i gang, så den kan stå klar til Magisk Jul den 1. november, fortæller direktør Palle Jensen.

- Vi skal have god plads til juleudstillerne, og så indretter vi vores egen butik. Det passer mig rigtig fint, så jeg tager masser af erfaring med fra Fårup Sommerland, hvor en af mine opgaver var at drive butikker og kiosker, fortæller han.

De faste bygninger rummer i alt 650 kvadratmeter og har også en toiletbygning, så julemarkedet kan køre ved siden af selve Kulturhuset. Derudover kommer der et lille lager i bygningerne, der bygges, så der dannes en lille gade mellem boderne.

- Det er min hjemmebane, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Vi indretter de her kvadratmeter til fantastiske boder og butikker, som får det rette sortiment ind, der passer til julesæsonen og selve stedet. Jeg kan tage mange ting med fra Fårup, men julesæsonen er også en helt anderledes sæson for mig, siger Palle Jensen, der er i gang med sit første år som direktør.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...