Ingstrup Efterskole danner ramme om Kunstforeningen Hvetbos arrangement

INGSTRUP: Kunstforeningen Hvetbo glæder sig til igen i år at kunne slå dørene op til Novemberkunst, som er udstilling nummer 28. i rækken, siden kunstforeningen blev etableret i 1991, og hvor der præsenteres en mangfoldighed af spændende kunstværker.

Kunstudstilling finder sted på Ingstrup Efterskole 10. og 11. november med 23 udstillere.

De besøgende skal i år se malerier, akvareller, tegninger, fotokunst, keramik, glas, smykker og skulpturer af kunstnere som Hanne Astrup, Rita Andersson og Peter Smalbro (malerier). Catherine Collart og Rikke Barlebo (keramik) samt Anne Flor og Monika Gaston med spændende ting i glas.

Inden for skulpturer er Tove K. Krogh med figurer i træ og sten med for første gang. Af finurlige nye tiltag kan nævnes Jeanette Munch, der maler mange forskellige ansigter på sten, samt Pig Art ved Kathrine van Godt med farverige grise i mangfoldigt materiale.

Åbningstalen i forbindelse med ferniseringen lørdag 10. november klokken 11 holdes af Jørgen Ussing, arkitekt og akvarelmaler. Det musikalske indslag leveres af Trine Schmidt på flygel.

Sidste års deltager i Spirekassen, Jonathan Lillelund Andersen, udstiller nu som "ny kunstner" blandt de professionelle. Og der er fundet to nye talenter til Spirekassen, nemlig Jeppe Røn Andreasen og Trine Benzon, begge fra Aalborg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...