Offensivspilleren lægger et år til tiden i klubben kort efter at have rundet 100 kampe

PANDRUP/KAAS: 22-årige Nicklas Sørensen rundede for nylig 100 kampe for Jammerbugt FC. Nu har han også forlænget sin kontrakt med klubben endnu et år.

- Nicklas er noget så sjældent som et ungt talent med stor erfaring. Han har taget nogle store skridt her i efteråret og er modnet meget. Han bygger virkelig på, også i forhold til duelspillet og det defensive arbejde. Nicklas har altid været en dygtig spiller med bolden og i det fremadrettede spil. Han er teknisk meget stærk og har en ro i sit spil, men nu skal han tage skridtet op til at være en profil for os, og det er han godt i gang med, siger cheftræner Bo Zinck til kubbens hjemmeside.

– At han allerede i så ung en alder har opnået 100 divisionskampe for klubben, det er flot og det fortæller også meget om Nicklas’ kvaliteter. Dertil er Nicklas jo mere eller mindre en af klubbens egne med den historik, han har her. Så på alle måder er jeg rigtig glad for denne forlængelse. Nu skal vi sammen fortsætte den gode udvikling, siger træneren.

Offensivspillerens kontrakt stod til at udløbe til nytår, men nu har Jammerbugt FC papir på Nicklas Sørensen gennem hele 2019.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...