Koncert: Det sker 28. august med en koncert med De Galvaniserede Leoparder

Hver onsdag aften i løbet af sommeren sætter hundredvis af musikglade mennesker kursen mod Musikladen ved Hune.

Såvel kendte og som mindre kendte musikere underholder i det ydmyge non-profit musikmekka, som er skabt af den fra Saltumspillemændene kendte violinekvilibrist Kurt Malmberg – Hunes svar på André Rieu.

Sådan fortæller Hardy Mousten i en pressemeddelelse.

Onsdag den 28. august sætter De Galvaniserede Leoparder punktum for en sæson, hvor ikke mindre end 12 orkestre har været på scenen.

- De Galvaniserede Leoparder har i mere end 20 år turneret på overvejende små intime scener i det meste af Jylland. De optræder i Musikladen for tredje gang. Deres repertoire er irsk/skotsk inspireret musik med tekster på såvel originalsproget som vendelbomål. Der bliver serveret traditionelle numre fra kendte aldrende irske orkestre, såvel stille ballader som lystige og medrivende PUB-salmer. Derudover iblandes numre kendt bl.a. fra De Gyldne Løver, Niels Hausgaard og Lars Lilholt. Numrene krydres med små anekdoter af ofte tvivlsom karakter, så der uundgåeligt opstår en stemning, som vil være en enhver traditionel irsk PUB værdig, fortæller Hardy Mousten.

Musikladen og den tilstødende have er i øvrigt åben før koncerten, så publikum også har mulighed for at hygge sig før koncerten – gerne med medbragt madkurv, oplyser han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...