Forhandling: Lions Club Hvetbo åbner igen op for handlerne i Saltum

SALTUM: Selvom det er begyndt at blive mørkt i vejret, er der lys forude. Det konstaterer Aksel Lange.

- Lions Club Hvetbo er nemlig klar med et nyt forrygende loppemarked lørdag den 26. oktober fra kokken 10.00-14.00 på Håndværkervej 4 i Saltum.

- Igen er det lykkes at få alle hylder fyldt op med spændende varer af alle kategorier. De 700 kvm indendørs salgsareal er delvis opvarmet, så du i ro og mag kan danne dig et overblik over de mange varer. Bog afdelingen har alt til de mørke aftener. Selv om det ikke er jul endnu er der nu masser af julepynt på bordene. Legetøjsafdelingen bugner af gode tilbud, ligesom der for nylig er tilført radio og lampeafdelingen nye varer. Møbelafdelingen er flot som aldrig før, siger Aksel Lange.

I de delvis udendørs salgsområder findes smeden og hans hjælpere og her har man muligheden for at købe alt fra vandhaner, værktøj, plæneklippere og hvad der hører til i en have. Der er også masser af plast møbler osv. Der er nyrenoverede cykler i alle størrelser.

- Clubbens medlemmer står klar til at betjene dig og husk at alle indtægter doneres til humanitære formål, lover Aksel Lange.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...