Tørner ud for Vendsyssel FF fra sommer

JETSMARK: Lasse Steffensen fra Jammerbugt FC skifter efter denne sæson fra 2. divisionsklubben til Superligaklubben Vendsyssel FF på en fuldtidskontrakt.

Sportsligt er der tale om en svækkelse af Jammerbugt FC, men i et større perspektiv må det betragtes som en sejr for klubben, når den som her lykkes med at sende en af sine spillere videre op på et højere niveau, mener træner Bo Zinck.

- Jeg synes naturligvis, det er træls at miste Lasse Steffensen, der har udviklet sig til en virkelig dygtig forsvarsspiller for os og en profil i 2. division i det hele taget. Men det er kun én del af det, understreger han.

- Jeg græder med det ene øje og smiler med det andet. Som træner er jeg også virkelig stolt, og det skal vi også være som klub. Lasse Steffensen har fået hele sin fodboldopdragelse her i klubben, og dette er et stort skulderklap til alle, der yder en indsats i klubben. At vi kan sende endnu en spiller i Superligaen er stærkt, og det gør mig meget glad. Når vi lykkes med dette, er det et kvalitetsstempel på klubben og vores talentudvikling, siger Bo Zinck.

Det er ikke første gang, Jammerbugt FC sender en spiller i Superligaen, og det bliver heller ikke sidste gang, lover træneren.

- Alle i klubben ønsker Lasse Steffensen alt mulig held og lykke med de nye spændende udfordringer. Nu er der bare tilbage at håbe, at han når hele vejen til udlandet en dag, siger Bo Zinck.

For Lasse Steffensen er det en drengedrøm, der går i opfyldelse.

- Går man bare to år tilbage i tiden, så tror jeg ikke, at der var mange, som kunne forestille sig, det ville ske, og der er sket meget med mig som fodboldspiller. Fra at spille på 2. holdet til at blive en fast mand i divisionsholdet, siger han.

- Jeg har arbejdet meget hårdt for hele tiden at bygge på og blive bedre og så er det selvfølgelig dejligt, at en klub som Vendsyssel FF lægger mærke til det. Jeg ser meget frem til at bruge alt min tid på den sport, som betyder så meget for mig, fortæller Lasse Steffensen, der takker de mange i klubben, som gennem årene har hjulpet ham på vejen til drengedrømmen.

- Det er klart, at Jetsmark IF og Jammerbugt FC har en stor plads i mit hjerte. Jeg er kommet i klubben, lige siden jeg kunne kravle og tilbragt et utal af timer herude. Klubben og de mange fantastiske mennesker, der er her og har været her, har alle sammen sat deres præg på mig.

- Det er klart, at når du bruger så mange timer det samme sted, så kan det ikke undgås at have indflydelse på, hvem du er, både som spiller og menneske. Jeg har ikke altid haft det største talent, men er der noget som klubben har lært mig, er det, at med hårdt arbejde kan du komme langt, fremhæver Lasse Steffensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...