Michael Erik Heden fik en ekstra god dag på Saltum Skole

SALTUM: Det var en stor overraskelse for lærer Michael Erik Heden, da borgmester Mogens Gade, sammen med kaptajn Derek Ian Damgaard mødte op på lærerværelset på Saltum Skole for at overrække Fortjenstegnet for god tjeneste i Forsvarets reserve i 40 år.

- Seniorsergent i reserven Michael Erik Heden er ikke kun en trofast og loyal lærer, men også en trofast og loyal soldat, og som borgmester for en kommune, der er medlem af InterForce, er jeg stolt over at kunne overrække medaljen til dig, sagde borgmesteren, inden han overrakte medaljen, støttet af kaptajn Derek Damgaard, der til lejligheden var tilforordnet som militær adjudant.

Kaptajn Damgaard tilføjede en hilsen fra NATO’s Multinationale Korps Nordøst i Polen, som Michael Erik Heden gør tjeneste ved.

- Du er del af en særlig kreds af mennesker, der dedikeret og trofast kommer, når man kalder, og som er villig til at sætte sit liv på spil, så andre kan leve i fred, sagde Derek Ian Damgaard.

Derefter orienterede kaptajnen Michael Erik Heden om, at han var forpligtet til at gå med medaljen tydeligt indtil solnedgang. Der var mange spørgsmål til Michael Erik Heden, da han returnerende til undervisningen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...