Startede som instruktør i PGU i 1992

PANDRUP: Der var markering af en særlig indsats, da PGU nyligt havde sin forårsopvisning i Jetsmark Idrætscenter.

Kristian Høj Kristensen har nemlig været instruktør i 25 år i PGU.

Han startede 13 år gammel som gymnastikinstruktør i 1992 i PGU Pandrup og har siden været instruktør på adskillige børne-, junior- og ungehold i PGU kun afbrudt af et efterskoleophold på Bjergsnæs og højskoleophold på Gymnastik & Idrætshøjskole Viborg, hvor han i øvrigt mødte sin kone Pia Høj Kristensen, som også er gymnast og instruktør.

I perioden 2006-2010 var Kristian Høj Kristensen formand for PGUs Gymnastikudvalg og satte sig som mål, at alle gymnastikhold for børn, junior og unge skulle træne i Jetsmark Idrætscenter i stedet for at være spredt på to skoler og Ungdomsborgen. Det lykkedes og i 2010 kunne han glæde sig over, at Jetsmark Idrætscenter kunne indvie springgrav og gulvtrampoliner.

Kristian Høj Kristensen stod i spidsen for, at PGU Gymnastik fik vedtaget nye visioner og målsætninger i 2009, hvor

overskriften var og er ”Et kraftcenter for Gymnastikken i Jammerbugt Kommune og et af DGI´s kraftcentre i

DGI Nordjylland i samarbejde med andre interessenter”.

Udover instruktørarbejdet er han aktiv i foreningsarbejdet i PGU Gymnastik og har blik for udviklingen af gymnastikken og derfor med i foreningens GymLab udvalg og i repræsentantskabet for Jetsmark Idrætscenter, som står overfor opførelse af et nyt spring- og motorikcenter, hvor Kristian Høj Kristensen i samarbejde med andre instruktører og foreningsledere har bidraget med forslag til indholdet, så det kan honorere PGU Gymnastiks nuværende og fremtidige behov for faciliteter til gavn gymnaster, Jetsmark Idrætscenter, lokalsamfundet og oplandet.

Udover gymnastikarbejdet i PGU har han i en årrække været instruktør på DGI Nordjyllands Gymnastikkurser og vejleder samme sted. Desuden har han været med i DGIs drengeudvalg.

Kristian Høj Kristensen er god til at lytte og tager gerne del i dialogen på møder uanset om det er i PGU, DGI eller andre

steder, hvor emnerne har hans interesse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...