Det giver en mere synlig placering og mere plads

PANDRUP: Kaas Pandrup El har købt ejendommen på Bredgade 61 i Pandrup, som tidligere husede Pandrup Radio & TV, og er allerede rykket ind i de nye lokaler.

- Vi ville gerne have en mere central og synlig placering, end vi havde i min garage i Kaas, som med 20 kvadratmeter også er ved at være for lille til seks mand. Desuden kommer vi på denne måde tættere på kunderne, forklarer HP Klit fra Kaas Pandrup El, som er en del af Klim Fjerritslev El.

Kaas Pandrup El har derfor flyttet lager og kontor til Bredgade 61, hvor butikslokalet bliver bygget om til en lejlighed, ligesom der indrettes et lejemål på førstesalen. Begge boliger forventes at være klar i starten af det kommende år.

Klim Fjerristelv El åbnede afdelingen i Kaas og Pandrup for cirka fem år siden.

- Jeg gik som fast elektriker på Tican Slagteriet i Thisted, men det lukkede jo, og da jeg var flyttet til Kaas, var jeg ikke interesseret i at ligge og køre til Fjerritslev, fortæller HP Klit.

Bøgild Thorhauge, indehaver af Klim Fjerritslev El, foreslog, at HP Klit kunne få en bil til Kaas og dække området, og siden er det støt og roligt gået fremad for Kaas Pandrup El, så afdelingen i dag tæller fire svende og to lærlinge.

Dog var det lidt trægt i starten, men blandt andet deltagelse i en af Jammerbugt FCs netværksgrupper for erhvervsfolk hjalp HP Klit til at lære folkene i det lokale erhvervsliv at kende, og i 2017 overtog Kaas Pandrup El det lokale el-firma, Nordlys, efter Esben Andersen.

De typiske opgaver er landbrug, nybyggeri af boliger samt private kunder generelt, da disse opgaver er Kaas Pandrup El særligt gode til at løse.

- Vi har også et godt samarbejde med lokale tømrerfirmaer, siger HP Klit, og Kaas Pandrup El arbejder da også for byggefirmaer som Keld & Johs, Golding Byg, Tømrerfirmaet Kristian Madsen og Bang Byg.

Derudover er der mange sommerhusejere blandt kunderne, og Kaas Pandrup El, der også har været med i opførelsen af Svinkløv Badehotel, står altid til rådighed, når kunderne ringer med et akut problem. Så bliver der straks rykket ud for at løse problemet, så kunden kan komme videre med sit arbejde,

Men firmaet havde også i fem til seks uger op til Fårup Sommerlands åbning to elektrikere til at arbejde i forlystelsesparken og hjælpe med at gøre den klar til den ny sæson.

- Der er altid spændende opgaver, fortæller HP Klit.

Han oplever, at denne del af Jammerbugt Kommune omfattende Aabybro, Pandrup og Blokhus er i en rigtig god vækstperiode.

- Det gælder inden for alle områder. Både erhvervsliv, boligbyggeri og sommerhusområderne, siger HP Klit, der sammen med de øvrige fem medarbejdere også åbner op for et nyt felt.

Kaas Pandrup El tilbyder nemlig nu også salg og installation af alarmer og video-overvågning til både private og erhvervsliv.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...