15-årig skytte er et stort talent

MOSEBY: Moseby Jagtforening har igen et stort talent i folden i lerdueskydning. Den 15-årige Jesper Larsen har netop vundet en flot sølvmedalje ved Danmarksmesterskaberne i jagt skydning, hvor der skulle skydes efter 40 duer, fordelt med 10 fra venstre mod højre, 10. den modsatte vej, 10 der flyver væk fra skytten, og endelig 10. der flyver over hovedet på skytten.

- Jeg er glad for at skyde, fortæller Jesper Larsen. Drømmen er selvfølgelig at komme til at skyde skeetskydning, og hvis man virkelig skal drømme stort er OL vel den øverste hylde, fortæller Jesper Larsen, som går i 9. klasse på skolecenter Jetsmark.

Men det kræver meget træning at nå så langt, og det kræver også mange penge at komme så langt. I dag får han stor støtte i Moseby Jagtforening, og der er også mange fra andre jagtforeninger, som kommer med gode råd.

- Der er virkelig et godt kammeratskab i klubben, og det giver et godt rygstød i min udvikling, siger han.

Nu skal skolen gøres færdig, og så skal Jesper Larsen i gang med en tømmeruddannelse.

- Jeg ser meget op til Anders Golding, han har jo vist det godt kan lade sig gøre at komme på øverste hylde med sin medalje ved OL, siger den unge skytte.

Moseby Jagtforenings formand, Tage Jensen, er glad for igen at have et stort talent i folden.

- Jeg er sikker på at Jesper nok skal nå langt. Han er et meget stort talent, og han er ung. Vi vil her i foreningen give ham den bedste opbakning og læring. Derudover er det vigtigt at pengene findes, så er jeg helt sikker på, at resultaterne kommer i fremtiden, siger Tage Jensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...