2. divisionsklubben henter midtbanespiller i Vendsyssel FF

JETSMARK: Vendsyssel FF og Jammerbugt FC er blevet enige om en lejeaftale for midtbanespilleren Allan Høvenhoff frem til sommer.

Inden Allan Høvenhoff sluttede sig til superligamandskabet Vendsyssel FF, har den stærke midtbanespiller spillet for Skive IK og Thisted FC. Hos sidstnævnte med Jammerbugt FC’s nuværende cheftræner ved roret.

- Allan Høvenhoff var min anfører, da vi begge var i Thisted FC, hvor vi havde en god tid sammen, og det håber jeg, vi kan få igen. Han er en spiller, der kan gøre en forskel for os både på og udenfor banen, og han kender mange i klubben, så han kan på mange parametre gå direkte ind i truppen og bidrage med det samme, forklarer Bo Zinck om sin seneste forstærkning, der i efteråret døjede med en længerevarende skade.

- Allan Høvenhoff kommer fra højere niveau og er en spiller med stort potentiale. Han skal tilbage fra en skade, og på den måde kan vi hjælpe hinanden, siger han.

Allan Høvenhoff ser flere muligheder i lejeopholdet og glæder sig ikke mindst til at spille fodbold igen.

- Der er flere årsager til, at jeg ser Jammerbugt FC som en god mulighed for mig lige nu. Jeg var ramt af en slem skade i efteråret, men er på den anden side igen og skal nu finde de fodboldmæssige rytmer tilbage, og her bød Jammerbugt FC sig til som en god mulighed, fortæller Allan Høvenhoff, der ikke føler sig fremmed i sine nye omgivelser.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...