De otte finalehold til Nørhalne VVS Cup er fundet

NØRHALNE: Fredag aften skulle de sidste fire deltagere til søndagens afgørende finalestævne i det traditionsrige indefodboldstævne Nørhalne VVS Cup findes, da de sidste to af i alt fire indledende puljer blev spillet i Nørhalne Hallen.

I en dynamitpulje med Hobro IK, Nørresundby fB, indespecialisterne Løgstør, samt divisionsholdene Vejgaard B og Jammerbugt FC gjorde Jammerbugt FC det klart, at de skal regnes blandt søndagens favoritter ved at vinde alle puljekampe.

Samtidig vandt Storvorde med blandt andre den tidligere Vendsyssel FF divisionsspiller, Michael Nielsen, sin pulje foran Nordens Paris, der på holdkortet blandt andre kunne mønstre Simon Enevoldsen og Nikolaj Lyngø, som har skrevet kontrakt med Jimmy Nielsens amerikanske klub, Hartford United. Og som træner var Kasper Kusk klar med opbakning.

Mens Vejgaard i semifinalen som forventet vandt 6-3 over Storvorde, så overraskede Nordens Paris med at besejre Jammerbugt FC 12-6.

Dog var der intet at gøre i finalen, hvor Vejgaard slog serieklubben 5-3.

I de to første indledende puljer torsdag aften gjorde Aabybro IF rent bord og vandt finalen.

I en fyldt Nørhalne Hallen overraskede Aabybro IF positivt med at vinde finalen 8-4 over stærke Skjold Sæby efter at have besejret Aalborg Futsal i semifinalen, mens Skjold Sæby med en 11-1 sejr satte Aalborg Chang til vægs i den anden semifinale.

Alle fire hold kvalificerede sig samtidig til søndagens finalestævne i Nørhalne Hallen, og dermed blev der ikke plads til hverken Sulsted IF eller Birkelse IF, som ellers ofte er finaledeltagere.

Fredag aften skulle de sidste fire deltagere til søndagens afgørende stævne så findes, da de sidste to af i alt fire indledende puljer blev spillet.

I en dynamitpulje med Hobro IK, Nørresundby fB, indespecialisterne Løgstør, samt divisionsholdene Vejgaard B og Jammerbugt FC.

Her gjorde Jammerbugt FC det klart, at de skal regnes blandt søndagens favoritter ved at vinde alle puljekampe, mens Storvorde med blandt andre den tidligere Vendsyssel divisionsspiller, Michael Nielsen, vandt deres pulje foran Nordens Paris, der på holdkortet blandt andre kunne mønstre Simon Enevoldsen og Nikolaj Lyngø, som har skrevet kontrakt med Jimmy Nielsens amerikanske klub, Hartford United. Og som træner var Kasper Kusk klar med opbakning.

Mens Vejgaard i semifinalen som forventet vandt 6-3 over Storvorde, så overraskede Nordens Paris med at besejre Jammerbugt FC 12-6.

Dog var der intet at gøre i finalen, hvor Vejgaard slog serieklubben 5-3.

Det betyder, at søndagens to finalerunder i Nørhalne Hallen er:

Pulje 1: Aalborg Futsal, Aabybro IF, Storvorde og Nordens Paris.

Pulje 2: Aalborg Chang, Vejgaard, Skjold Sæby og FC Jammerbugt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...